2019.01.14-én folytatódik a Csokigolyó Kupa! A tudnivalók, hasznos információk változatlanok és megtalálhatók a szezonnyitó bejegyzésben. Az aktualizált menetrend megtekinthető a Versenyek – Csokigolyó Kupa – Sorsolás menüpontban itt.

2018.09.24-én hétfőn kezdetét veszi a Csokigolyó Kupa 2018-2019-es szezonja! A résztvevő 12 csapat névsora megtekinthető a Versenyek – Csokigolyó Kupa – Csapatok menüpontban itt. A Csokigolyó Kupába benevezett csapatok a versenykiírásban foglalt feltételeket elfogadták. A versenykiírás megtekinthető a Versenyek – Csokigolyó Kupa – Versenykiírás menüpontban itt.…

2018.01.08-án folytatódik a Csokigolyó Kupa! A tudnivalók, hasznos információk változatlanok és megtalálhatók a szezonnyitó bejegyzésben. A teljes menetrend megtekinthető a Versenyek – Csokigolyó Kupa – Sorsolás menüpontban itt.

2017.10.30-án hétfőn kezdetét vette a Csokigolyó Kupa 2017-2018-as szezonja! A résztvevő 11 csapat névsora megtekinthető a Versenyek – Csokigolyó Kupa – Csapatok menüpontban itt. A Csokigolyó Kupába benevezett csapatok a versenykiírásban foglalt feltételeket elfogadták. A versenykiírás megtekinthető a Versenyek – Csokigolyó Kupa – Versenykiírás menüpontban itt.…

Kedves Látogató! A pecöli Tégla Szin Tekéző szeretettel vár! Akár kikapcsolódásból, akár versenyszerűen űzöd a sportot, gyere el hozzánk és érezd jól magad! Nézz körül weboldalunkon, ahol tájékozódhatsz az aktuális információkról, nyitva tartásról versenyeredményekről és elérhetőségeinkről.